Voor 4 personen
Ingrediënten:
- 1 gesnipperde ui
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- 400 gram kipfilet in reepjes
- 250 gram (gemengde) paddenstoelen gesneden
- 1 grote aubergine in blokjes
- 1 paprika in blokjes
- 1 eetlepel (verse) peterselie
- 1 theelepel grove mosterd
- 1 theelepel tomatenpuree
- 1 tl (gerookte) paprikapoeder
- 2 dl kookroom light 7%
Bereidingswijze:
- Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan. Fruit de ui en knoflook hierin aan.
- Voeg de kipfilet en paddenstoelen, aubergine en paprika toe en roerbak gedurende enkele minuten mooi bruin en gaar.
- Doe de gehakte peterselie, mosterd, tomatenpuree en de paprikapoeder erbij en meng het geheel goed door. Breng eventueel verder op smaak met wat peper.
- Voeg tenslotte de kookroom toe. Door goed te roeren neemt de room de kleur van het mengsel mooi over en verwarm je de room.
- Heb je nog wat peterselie over? Garneer het geheel hier dan mee.