Voor 4 personen
Ingrediënten:
- 600 gram krieltjes in de schil
- 200 gram kipreepjes gekookt
- 2x prei
- 2 tenen knoflook
- 350 gram haricots verts
- 1 rode paprika
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Halveer alle krieltjes en kook deze in ruim water voor circa 18 minuten
- Snijd de prei in smalle reepjes en fruit deze in een pan met 1 eetlepel olie.
- Voeg na een paar minuten de kipreepjes toe en meng dit door elkaar.
- Snijd de teentjes knoflook fijn en voeg deze bij de kipreepjes en prei.
- Halveer alle haricots verts en kook deze in een aparte pan voor circa 6 minuten.
- Pak nu een ovenschaal verdeel 1 eetlepel olie over de schaal. Giet de krieltjes af en doe deze vervolgens in de ovenschaal.
- Voeg het mengsel van kipreepjes en prei aan toe en roer het geheel even om.
- Snijd de rode paprika in stukken en verdeel deze samen met de haricots verts boven op de schotel. Zet het geheel voor circa 20 minuten in de oven.