Aardappeltortilla

Met broccoli en gegrilde kip

Voor 4 personen

Ingrediënten:  

  • 450 gr aardappelschijfjes
  • 600 gr broccoli
  • 3 uien
  • 4 eieren
  • 3 eetlepels melk
  • 300 gr kipfilet
  • 1 el (olijf)olie
  • kerriekruiden
  • peper

Bereidingswijze:

  • Snij de uien in dunne halve ringen, verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui ongeveer 5 min. op laag vuur.
  • Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Regelmatig omscheppen
  • Klop de eieren los met de melk en giet in de koekenpan bij het aardappel-uien mengsel. Voeg naar smaak peper toe. Laat in 15 min. op laag vuur stollen, met de deksel op de pan.
  • Kook de broccoli in 5 min. in kokend water en laat goed uitlekken.
  • Strooi peper en kerriepoeder naar smaak toe, over de kipstukjes. Vet de grillpan een klein beetje
  • in met olijfolie. Bak de kipstukjes in 4 min. gaar, regelmatig omscheppen.
  • Serveer met de tortilla en de broccoli