Voor 4 personen
Ingrediënten:
- 450 gr aardappelschijfjes
- 600 gr broccoli
- 3 uien
- 4 eieren
- 3 eetlepels melk
- 300 gr kipfilet
- 1 el (olijf)olie
- kerriekruiden
- peper
Bereidingswijze:
- Snij de uien in dunne halve ringen, verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui ongeveer 5 min. op laag vuur.
- Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Regelmatig omscheppen
- Klop de eieren los met de melk en giet in de koekenpan bij het aardappel-uien mengsel. Voeg naar smaak peper toe. Laat in 15 min. op laag vuur stollen, met de deksel op de pan.
- Kook de broccoli in 5 min. in kokend water en laat goed uitlekken.
- Strooi peper en kerriepoeder naar smaak toe, over de kipstukjes. Vet de grillpan een klein beetje
- in met olijfolie. Bak de kipstukjes in 4 min. gaar, regelmatig omscheppen.
- Serveer met de tortilla en de broccoli