Ingrediënten:
- 750 gram kleine aardappelen
- 3 kleine uien
- 250 gram bospeen
- 1 koolrabi
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- takjes rozemarijn
- 450 gram beenham
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe de beenham in een ovenschaal met een klein beetje olie en bestrooi met wat peper.
- Zet de beenham in de voorverwarmde oven voor 1 uur.
- Snijd de aardappelen en uien in partjes. Snijd de wortelen in schuine stukjes en snijd de koolrabi in grote frieten.
- Rasp de knoflook en meng deze met de rozemarijn en olie.
- Meng dit met de gesneden aardappelen en groente en doe dit na 20 minuten bij de ovenschaal in.
- Samen nog 40 minuten in de oven op 200 graden laten staan. Schep tussendoor het groentenmengsel nog een keer om.
- Serveer het gerecht warm en decoreer nog met een takje rozemarijn.