Bloemkoolschotel uit de oven

Met een snufje kerrie

Voor 4 personen:

Ingrediënten:

  • 400 gr. Aardappelschijfjes/krieltjes
  • Grote bloemkool (800 gram)
  • 400 gram kipfilet in stukjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl. Kerriepoeder
  • Olijfolie
  • ½ zakje 30+ geraspte kaas
     

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 gr.
  • Kook de bloemkool 5 min. en giet af.
  • Meng ondertussen de olijfolie met de kerriepoeder en meng dit met de aardappeltjes en de kipfilet.
  • Fruit de ui en het teentje knoflook.
  • Doe de kipfilet bij de ui en knoflook en bak kort mee en voeg als laatste de aardappeltjes hierbij om kort mee te bakken.
  • Snij de bloemkoolroosjes in partjes en doe dit tezamen met de kipfilet en aardappeltjes in een ingevette ovenschaal
  • Strooi de 30+ kaas over de ovenschaal en zet het geheel ongeveer 20 min. in de voorverwarmde oven.