Voor 4 personen:
Ingrediënten:
- 400 gr. Aardappelschijfjes/krieltjes
- Grote bloemkool (800 gram)
- 400 gram kipfilet in stukjes
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 tl. Kerriepoeder
- Olijfolie
- ½ zakje 30+ geraspte kaas
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 gr.
- Kook de bloemkool 5 min. en giet af.
- Meng ondertussen de olijfolie met de kerriepoeder en meng dit met de aardappeltjes en de kipfilet.
- Fruit de ui en het teentje knoflook.
- Doe de kipfilet bij de ui en knoflook en bak kort mee en voeg als laatste de aardappeltjes hierbij om kort mee te bakken.
- Snij de bloemkoolroosjes in partjes en doe dit tezamen met de kipfilet en aardappeltjes in een ingevette ovenschaal
- Strooi de 30+ kaas over de ovenschaal en zet het geheel ongeveer 20 min. in de voorverwarmde oven.