Voor 3-4 personen
Ingrediënten:
- courgette
- 4 tomaten
- 600 gr. geschilde aardappelen
- 2 eieren
- beetje melk
- zakje slankie 25+ ger. kaas
- 3 rundertataartjes
- uitje
Bereidingswijze:
- Snijdt de courgette in plakjes en blancheer deze even twee min.
- Snijdt de aardappelen in plakjes en breng deze evt. met wat zout aan de kook voor 5 min. en giet af.
- Bak de tartaar rul en fruit hier het uitje bij.
- Pak een ovenschaal en vet deze een beetje in.
- Maak laagjes door eerst het gehakt dan de goed uitgelekte courgette op elkaar te leggen.
- Snijd de tomaten in plakjes en leg deze op de courgette.
- Bestrooi de tomaten evt. met peper en een beetje zout of paprikapoeder.
- Plaats hierop waar de schijfjes aardappel en bestrooi met de kaas.
- Klop de eieren met wat melk los en schenk deze over de schotel.
- Plaats de schotel voor 30 a 45 min. in een voorverwarmde oven van 180 gr.