Ingrediënten:
- 1 flinke courgette
- 2 trostomaten
- 1 flinke ui
- bol mozzarella light
- Italiaanse kruiden
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snij de courgette in plakjes van ongeveer een halve centimeter dik.
- Bak deze om en om even in een koekenpan.
- Leg de plakjes courgette op bakpapier.
- Snij de tomaten in plakjes en de uien in ringen.
- Verdeel de plakjes tomaat en de uienringen over de plakjes courgette. Leg in de uienringen een plakje mozzarella (dan loopt deze niet weg tijdens het warmen in de oven).
- Breng tenslotte op smaak met Italiaanse kruiden.
- Bak de pizzaatjes in de oven, ongeveer, 20 minuutjes, totdat de mozzarella mooi gekleurd is.
- Serveer ze direct warm uit de oven.
Tip: je kunt de pizzaatjes al van te voren klaar maken, hoef je ze voor het "moment suprême" alleen nog maar in de oven te doen.