Basis dressing
- 2/3 magere yoghurt
- 1/3 halfvolle slasaus
- Maak op smaak met een beetje zoetstof en peper.
- Knoflook dressing: uitgeperste knoflook in peterselie of bieslook en een uitje
- Whisky dressing: ½ dopje whisky, tabasco en tomaten ketjup
- Mosterd dille dressing: mosterd, beetje citroensap en verse dille
- Balsamico dressing: doe er balsamico azijn bij
Basis dipper
- 1/3 Calvé/Remia friteslijn
- 2/3 magere kwark
- Maak op smaak met een beetje honing of zoetstof en peper
- Knoflook dipper: uitgeperste knoflook in peterselie of bieslook en een uitje
- Whisky dipper: ½ dopje whisky, tabasco en tomaten ketjup
- Mosterd-dille dipper: mosterd, beetje citroensap en verse dille
Eiersalade
- Basis dipper
- Gekookt(e) ei(eren)
- Versnipperde zoete ui
- Bieslook
Tonijnsalade
- Basis dipper
- Blikje tonijn op waterbasis
- Stengel bleekselderij
- Groene appel
Zalmsalade
- Basis dipper
- Blikje zalm
- Rood uitje
- Augurk
- Verse dille
Ham-prei salade
- Basis dipper
- Ham en prei klein snijden
Yoghurt dressing
- 150 ml magere yoghurt
- 2 eetl. witte wijnazijn (of citroensap)
- 1 eetl. verse munt, fijngehakt
- 1 eetl. verse peterselie, fijngehakt
- Versgemalen zwarte peper