Voor 1 persoon
Ingrediënten:
- 1 snee brood
- 3 champignons
- 1 ei
- 1 plakje rauwe ham
- Kerriekruiden
- Peper
- Klein beetje olijfolie
Ingrediënten:
- Snijd het middelste gedeelte uit de boterham, zodat alleen de korst overblijft en leg dit even aan de zijkant. Snijd de champignons in kleine partjes. Tik vervolgens een eitje in een schaaltje en voeg hier naar smaak wat kerrie en peper aan toe. Klop dit vervolgens tot één geheel. Zet een pan op het vuur en verwarm hierin een klein beetje olijfolie. Als de olijfolie warm is dan bak je even kort de champignons aan. Leg hier vervolgens het plakje rauwe ham bovenop. Plaats de korst van de boterham over de champignons en de ham. De korst vormt nu de rand om de champignons en ham. Giet het eimengsel hier vervolgens in en druk het middelste gedeelte van de boterham in het eimengsel.