Ingrediënten:
- 2 kleine courgettes
- 2 uien
- 1 rode paprika
- 1 eetlepel olie
- 2 teentjes knoflook
- 1 blikje tonijn met groente
- Worcestersaus
- Peper
- 240gram zilvervliesrijst of bloemkoolrijst
- (Komkommersalade)
Bereidingswijze:
- Snijd de courgette overlangs doormidden en verwijder het vruchtvlees tot 1cm van de schil, en snijd het vruchtvlees in stukjes.
- Kook de courgette in ongeveer 7 minuten gaar.
- Snijd de ui, paprika in stukjes en de knoflook fruit dit in de olie samen met het vruchtvlees van de courgette ongeveer 2 minuten en voeg hier de tonijn met groente aan toe. Breng op smaak met peper en de worcestersaus.
- Kook in de tussentijd ook de rijst of voeg de bloemkoolrijst bij de groente.
- Dep de courgette droog met keukenpapier en vul dit met het tonijn-groentemengsel.
Eet hier eventueel de komkommersalade.