Voor 4-5 persoon
Ingrediënten:
- 1 zak boerenkool
- 4 plakjes hartige taart mix
- 1 ui fijngesnipperd
- 2 theelepels Italiaanse kruiden
- 4 eieren
- Scheutje halfvolle melk
- Geraspte 20 + kaas
- 4 vegetarische knakworstjes in kleine stukjes.
- 2 eetlepels olie
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Ontdooi 4 plakjes hartige taart deeg.
- Vet de quichevorm in met een eetlepel olie.
- Wok onder de tussen de ui in een eetlepel olie tot deze glazig ziet.
- Voeg de boerenkool en de Italiaanse kruiden toe en wok deze ongeveer 5 minute mee. Voeg na 3 minuten de knakworstjes toe en wok deze even mee.
- Rol het deeg een beetje uit en bekleed de quichevorm hiermee.
- Vul de taart met het boerenkool mengsel.
- Klop in een schaaltje de eieren met een scheutje halfvolle melk en schenk dit over de boerenkool.
- Strooi tot slot nog wat geraspte kaas over de taart.
- Plaats de taart 40-45 minuten in de oven ( controleer of het niet te snel gaat)