Voor 4 personen
Ingrediënten:
- 400 gram krieltjes
- 400 gram kipfilet
- kipkruiden
- 2 stuk rode paprika
- 2 stuk prei
- 1 stukbleekselderij
- 2 stuk wortel
- 1 stuk broccoli
- of neem 800 gram Hollandse roerbakgroente
- paar druppels tabasco mild
- scheutje ketjap
- scheut olijfolie
- snufje peper
Bereidingswijze:
- Snij de groente in stukjes.
- Snij de kipfilet in blokjes, kruid deze met de kipkruiden en peper en bak rondom bruin.
- Voeg de gesneden groente toe aan de kipblokjes. Goed roeren op redelijk hoog vuur totdat de groenten gaar zijn (ong. 10 tot 15 min.).
- Bak ondertussen de krieltjes in een aparte pan.
- Giet een scheutje ketjap en een paar druppels tabasco over de kip en groente en voeg de krieltjes toe.