Ingrediënten voor 1 persoon
- 1/4e Chinese kool
- 2 eieren
- Melk
- Handje taugé
- 1 kleine ui, kleingesneden
- Klein stukje verse gember, kleingesneden
- 1 klein teentje knoflook, kleingesneden
- Olijfolie
- Peper
- Snufje Chilipeper
- Snufje Citroengras
- Snufje Kaneelpoeder
- Snufje Komijnpoeder
- Snufje Koriander
- Snufje Kurkuma
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Haal de buitenste bladeren van de kool af, snijd de onderkant eraf en halveer de kool.
- Leg de snijkanten van de kool naar boven op een ingevet bakblik.
- Strooi er wat olijfolie, peper overheen en zet de kool 20-30 minuten in de oven totdat deze een mooie bruine kleur heeft gekregen en de blaadjes wat krokant worden.
- Kluts de 2 eieren met wat melk, voeg de taugé, gember, knoflook toe en breng op smaak met chilipeper, citroengras, kaneelpoeder, komijnpoeder, koriander en kurkuma.
- Doe wat olie in een kleine koekenpan en bak de omelet op een klein vuur totdat deze gaar is.