Voor 4 personen
Ingrediënten:
- 450 gr voorgekookte krieltjes
- spruitjes (1 zak)
- broccoli (1 stam)
- 2 el crème fraiche light
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel (verse) peterselie
- snufje zwarte peper
- 1 kleine gele ui
- 200 gr gerookte kipreepjes
- handje geraspte 30+ kaas
Bereidingswijze:
- Begin met het voorverwarmen van je oven op 200 graden.
- Snijd de knoflook en de ui fijn en bak deze kort 5 minuten, samen met de krieltjes, in een scheutje olijfolie in de wok.
- Kook de spruitjes en broccoli in 1 pan even kort 3 minuten voor. Zet het vuur uit.
- Giet de groenten af en meng alles samen in de wok bij de krieltjes.
- Doe de kruiden, crème fraiche en kipreepjes erbij. Meng door elkaar.
- Doe dit hierna tezamen in een ovenschaal. Strooi als laatste wat geraspte kaas over het geheel.
- Zet de ovenschaal voor ongeveer 25-30 minuten in de oven.
- Heb je nog wat peterselie over? Garneer het geheel hier dan mee.