Voor 4 personen
Ingrediënten:
- 200 gram volkoren pasta of je neemt courgette spaghetti
- 300 gram zalmfilet
- 1 courgette 260 gram
- 250 gram champignons
- 1 rode paprika 140 gram
- 250 gram broccoli(roosjes)
- 2 el olijfolie
- Bieslook (vers of gedroogd)
- 150 gram zuivelspread bieslook light
Bereidingswijze:
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak je courgetti dan spoel je zo af onder een cooker of gewoon kokend water wanneer de zalm gaar is.
- Snij de courgette, paprika en zalm in blokjes.
- Snij de champignons in partjes en de broccoli in kleine roosjes.
- Verhit de olie in een pan en bak de groente. Na ong. 10 minuten bak je de zalmblokjes mee.
- Als de zalm gaar is zet je het vuur uit en laat je de zuivelspread smelten. Voeg nog wat bieslook toe en breng verder op smaak met een beetje peper.