Ingrediënten:
- 400 g kipfilet
- 450 g spruitjes
- 1 stronk broccoli
- 600 g gekruide minikrieltjes of aardappelpartjes (uit de koeling)
- 4 tenen knoflook
- 30 g ongebrande walnoten grof gehakt
- 1 tl gedroogde tijm
- olijfolie spray
- peper
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in. Breng de kipfilets op smaak met peper en leg ze in het midden van de schaal.
- Kook de spruitjes en broccoliroosjes een paar minuutjes voor.
- Schep in een grote kom de spruitjes, krieltjes/aardappelpartjes, ongeschilde knoflook en de walnoten om met de gedroogde tijm en spuit een aantal keren met de olijfoliespray. Breng op smaak met peper.
- Schep de groenten om de kipfilets heen in de ovenschaal. Laat de kipfilets met de groenten in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar worden.