Ingrediënten:
- 6 hele gekookte aardappelen
- 1 zakje gemengde rucola sla
- ½ courgette
- 1 groene paprika
- 1 bakje kastanje champignons
- ½ pakje magere gerookte spekblokjes
- 150 gram gerookte kipfilet
- 100 gram geitenkaas
- Honing mosterd dressing (1/3 magere yoghurt, 2/3 halfvolle slasaus, mosterd en honing)
- 70 gram ongezouten, ongebrande walnoten
Bereidingswijze:
- Kook de aardappelen gaar, laat ze afkoelen en snijdt ze vervolgens in kleine blokjes.
- Bak de champignons en de spekblokjes samen in een pan en laat deze, nadat ze goed zijn gebakken, ook afkoelen.
- Snijdt vervolgens de paprika, courgette en gerookte kipfilet in kleine stukjes.
- Doe dit alles in een grote schaal en meng het door elkaar.
- Meng daarna de gemengde rucola sla en geitenkaas erdoor heen en voeg tot slot de dressing en de noten toe.
- Tip: voeg eventueel tomaat of rode paprika toe of vervang de honing mosterd saus door een basis yoghurtdressing (1/3 magere yoghurt, 2/3 halfvolle slasaus en beetje zoetstof en peper)