Ingrediënten:
- 1 bakje haricots verts
- 100 gram gerookte kipfilet in plakjes
- 8 grote bladeren kropsla
- 4 plakken jonge kaas liefst 20+ gehalveerd
- dressing gemaakt van yoghurt en friteslijn met geknipte stukjes bieslook of fijngehakte lente uitjes en kruiden en specerijen naar keuze/ tuinkers/ prikkers of keukentouw
Bereidingswijze:
- Haricots verts kort koken in water en afspoelen onder koud water.
- Blaadjes sla op werkvlak neerleggen en beleggen met kaas en kipfilet (natuurlijk kun je ook andere vleeswaren gebruiken zoals rosbief of salami etc.)
- Schep de dressing en kruiden en/of specerijen hier bovenop.
- Eventueel bestrooien met peper en vervolgens oprollen.
- Vastzetten met prikker of bind het vast met het keukentouw.
Leuk voorgerecht of lekker hapje voor de lunch of bij de borrel. I.p.v. de kipfile zie je op de foto de variant met rosbief.