Tartaartje met paddenstoelen

Lekker :)

Voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 200 gram gemengde paddenstoelen
  • 4 tartaartjes
  • Versgemalen peper
  • 6 El bak en braadolie
  • 4 plakjes mozzarella, uitgelekt
  • 2 Tl Provençaalse kruiden
  • 2 sjalotjes, in ringen
  • 1 teen knoflook, fijngehakt.

Bereidingswijze:

  • Veeg de paddenstoelen schoon en snij ze in plakjes of repen.
  • Wrijf de tartaatjes in met peper.
  • Verwarm de bak en braadolie in een koekenpan en leg de tartaartjes erin.
  • Bak de onderkant op matig hoog vuur in ca. 3 minuten bruin.
  • Keer de tartaartjes, leg er een plakje mozzarella op en strooi de kruiden erover.
  • Verdeel de paddenstoelen, sjalot en knoflook rond de tartaartjes.
  • Bak de tartaartjes nog 4 minuten tot ze van binnen rosé zijn en de kaas begint te smelten.
  • Leg de tartaartjes op 4 borden.
  • Bak de paddenstoelen nog 1-2 minuten op hoog vuur en schep ze dan over de tartaartjes. S
  • Serveer met gekookte aardappeltjes en gestoofde courgette.