Ingrediënten:
- 200 gram sugarsnaps
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- 2 wortels
- 40 gram cashewnoten
- 300 gram grote garnalen
- 1 eetlepel sesamzaad
- 1 eetlepel sojasaus
- Verse koriander
- 1 eetlepel olie
- peper
- 2 tenen knoflook
- stukje verse gember
Bereidingswijze:
- Pel de knoflook en rasp fijn, doe dit ook met de gember.
- Verhit de olie in een wok.
- Bak hierin de gember en knoflook 1 minuutje.
- Voeg de garnalen toe en bak deze totdat ze mooi roze zij en licht gebakken.
- Ondertussen de wortels in plakjes en de paprika in reepjes.
- De ui in plakken en de sugarsnaps schoonmaken.
- Haal de garnalen uit de pan en doe alle groente erin en de noten.
- Alles beetgaar wokken en als laats de sojasaus en de sesamzaad.
- Garnalen er weer bij en nog even verhitten.
- Thaise wok opscheppen en de grof gesneden koriander eroverheen strooien.
- Serveren met bloemkoolrijst of ijsbergsla