Traybake

Van minikrieltjes, kip, en Provençaalse groente

Voor 4 personen

 

Ingrediënten:

 

  • 450 gram mini krieltjes (voorgekookt)
  • 400 gram kipdijfiletreepjes
  • 2 eetlepels koolzaadolie
  • 4 eetlepels dijonmosterd
  • 800 gram Provençaalse roerbakgroenten (courgette, paprika, uien, peen en peterselie)

 

Bereidingswijze:

 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng de olie met de mosterd en schep om met de kip en krieltjes. Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel de kip en krieltjes over de bakplaat en breng op smaak met peper.
  • Rooster het aardappel-kip mengsel 15 min. In het midden van de oven.
  • Uit de oven halen, de groenten toevoegen en omscheppen. Vervolgens het geheel nog 10 minuten in de oven. Bestrooi nog met wat peterselie.