Ingrediënten:
- 4 kastanje champignons
- 1 rode ui
- 3 teentjes knoflook
- 3 aardappelen
- broccoli
- worteltjes
- spruitjes
- 2 stukken roodbaarsfilet (of bijv. Zalm)
- olijfolie
- viskruiden (zonder zout)
- dille
- witte peper
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken. Kook de aardappelen, stukjes wortel, spruitjes en broccoli even 10 minuten.
- Leg de 2 stukken aluminiumfolie klaar met een klein scheutje olijfolie in het midden. Leg op elk stuk een vis moot.
- Bestrooi de vis met viskruiden.
- Als de aardappelen en groenten gekookt zijn kunnen ze verdeeld over 2 porties bij de vis. Leg daar, ook verdeeld, het ui, knoflook en de champignons bij. Naar smaak Dille en witte peper toevoegen.
- Maak er twee dichte pakketjes van en laat alles ongeveer 30 minuten gaar worden in de oven.
- Je kunt het pakketje compleet serveren op een bord. Dan heb je iets lekkers om uit te pakken aan tafel!