Wokgerecht met krieltjes

Met groente en zalm

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 ui.
  • 500 gr kastanje champignons
  • 250 gram peultjes
  • 600 gram mini krieltjes voorgekookt
  • 400 gram zalm
  • Peper en/of viskruiden

Bereidingswijze:

  • Snipper de ui, Maak champignons en peultjes schoon. Snijd de  champignons in stukjes.
  • Doe een beetje boter in de pan en bak de minikrieltjes gaar en bruin.
  • Verwarm de wok met daarin  een beetje olie en fruit de ui, voeg daarna de champignons en peultjes tot en wok het ongeveer 5 minuten. ( de peulen zijn dan beetgaar). Breng op smaak met een beetje peper.
  • Bak ondertussen de gekruide zalm gaar in een andere pan.
  • Als de groente klaar zijn en de krieltjes gaar schep ze dan door elkaar.
  • Je kunt eventueel de al bereide zalm in stukjes snijden en door het gerecht scheppen  of de zalm heel laten en er los bij serveren.